Taspar Laptop

Foto met dank aan Flickr

Nieuwste modellen laptops

In 2016 zijn er, zoals elk jaar het geval is, weer een aantal nieuwe laptop modellen op de markt gekomen. Wat voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van wat je er mee wilt. Hieronder bespreken we een aantal nieuwe laptopmodellen die dit jaar op de markt gekomen zijn. Wil je graag het nieuwste van het nieuwste op je bureau hebben staan, lees dan vooral even verder.

Dell XPS 13 

Deze compacte laptop heeft als eerste computer een randloos Infinity Edge 13 inch scherm. De rand is slechts 5,2 mm dik en dat maakt het de dunste rand ooit. Hierdoor oogt het scherm groter en breder. Samen met de Ultra Sharp QHD+-technologie en een resolutie van 3.200 x 1.800 pixels zorgt dit voor een glashelder en haarscherp scherm dat vanuit alle hoeken goed te bekijken is. Andere sterke punten van deze laptop zijn: een batterij met een gebruiksduur van 11-15 uur, toetsenbordverlichting en een razendsnelle start.

Retina MacBook Pro

Apple heeft een 15 inch model van de MacBook Pro op de markt gebracht met een 15-inch Retina display met een resolutie van 2880 x 1800 x 220 pixels. De laptop heeft een Intelprocessor van 2,2 Ghz en is verkrijgbaar met harde schijven van diverse formaten. Het interne geheugen is 16 GB. De levensduur van de batterij is langer dan zijn voorgangers en de grafische effecten zijn sneller geworden.

Dell Inspirion 15 

De Dell Inspirion 15 is een betaalbare en praktische computer waar iedereen wel mee overweg kan. De laptop heeft een snelle 4e generatie Intel Core i3 processor, 4 GB geheugen en een harde schijf van 500 GB of 1 TB. De laptop heeft ook een dvd speler voor games en foto cd's.

Alienware 13 

De Alienware13 is een compacte maar zeer krachtige laptop die geschikt is voor alle moderne Windows spellen. De computer is zeer dun en compact en beschikt over een 13.3 inch full HD scherm plus een sterke grafische kaart. In totaal is er 8 GB videogeheugen beschikbaar voor het spelen van games.